Tarotkaarten leggen: vind de antwoorden op je levensvragen

Ben jij toe aan spirituele verdieping en zit je met levensvragen waar je zelf niet uitkomt? Laat mij speciaal voor jou tarotkaarten leggen en creëer rust en duidelijkheid met deze spirituele ervaring. Kom er eindelijk achter wat het universum jou waarschijnlijk al tijden probeert te vertellen en laat de kaarten voor je spreken. Tarotkaarten leggen kan je inzichten geven in jou als persoon; in jouw handelen, valkuilen en zwaktes en je opstelling in relaties, en je zo in je kracht zetten. Ook kunnen de kaarten je gidsen naar een nieuw pad. Je kunt je doelen helder voor ogen krijgen en weten wat je te doen staat om stappen hier naartoe te zetten die in overeenstemming zijn met jouw diepere zelf. 

Zingeving en betekenis

Veel mensen vragen zich na een bepaalde gebeurtenis af: waarom?. Wat is het nut van wat er gebeurt en welke lessen vallen er te leren?. Vrijwel iedereen is op zoek naar zingeving en betekenis, en tarotkaarten leggen kan je daarbij helpen. Ik begeleid je middels tarotkaarten naar de pragmatische antwoorden waar je naar op zoek bent. Zo kun je deze antwoorden gebruiken om je leven vorm te geven, met goedkeuring van het universum. 

Ontdek wat voor jou de juiste keuzes zijn op verschillende levensgebieden. Zit je bijvoorbeeld met vragen over relaties, vriendschappen en jouw rol binnen het gezin of de familie? Heb je gidsing nodig op het gebied van studie of carrière? Wil je weten hoe je meer in lijn met je ware zelf kunt leven, en je volledige potentie kunt omzetten in het leven waar je altijd van gedroomd hebt? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarotkaarten leggen

Holistic view: meer dan alleen tarotkaarten leggen

Met Holistic View bied ik je spirituele ondersteuning op verschillende manieren. Zo verzorg ik verschillende soorten spirituele readings, maar ook vormen van online healing die jou de nodige inzichten kunnen verschaffen in jou als persoon en de reis die jou te wachten staat. Ook handlezing is een mooie methode om inzichten op zielsniveau boven tafel te krijgen. Tevens bied ik trajecten aan voor holisme op het werk. Want niet alleen in de privésfeer kan men spiritualiteit toepassen voor de nodige groei. Het kan ingezet worden voor zowel individu als de organisatie. 

Mijn consulten, zoals tarotkaarten leggen, kunnen worden ingezet als een eenmalige sessie, maar ik bied ook coachingstrajecten aan voor wie actiever aan de slag wil met diens ontwikkeling, of een bepaald overheersend issue bij de wortel wil aanpakken. Of dit nu een burn-out is, verslaving, rouw of verdriet, of levens- of liefdesvragen. Laat mij je begeleiden naar jouw ideale toekomstpad met een aanpak op maat. 

Neem contact op

Neem contact met me op via het online contactformulier en plan een vrijblijvende intake of informatief en verkennend gesprek in met mij als spiritueel coach. We verkennen dan samen de mogelijkheden voor jouw persoonlijke reis.

Stuur een bericht
Stuur een Whatsapp bericht
Hey!
Stuur mij een bericht voor meer informatie over een dienst of vraag een chatconsult aan!