Kom in contact met jezelf met spirituele heling

Het kan zijn dat je een moment in je leven hebt bereikt, waarin je je afvraagt of dit het nou is? Je ervaart wellicht onverklaarbare onrust of zelfs lichamelijke klachten. Met spirituele heling ga je contact maken met je energie en ontdekken waar je blokkades zitten in de verbindingen tussen lichaam, gevoel, denken en de ziel. Ook ontdek je de relatie tussen je spirituele ontwikkeling en de dagelijkse praktijk.

Ga het spirituele avontuur aan onder begeleiding

Wij bieden verschillende trajecten aan om jezelf spiritueel te ontwikkelen en uiteindelijk spirituele heling te bereiken. Met nieuwe inzichten in jezelf en je omgeving kun je de persoon worden die je wilt zijn. Wij focussen ons op de innerlijke verbeteringen en ervaringen. Dit kan onder begeleiding van een coach uit Breda.

Spirituele heling en je loopbaan

Is het voor jou al duidelijk dat je je wilt focussen op je carrière? Het is ook mogelijk om spirituele heling toe te passen tijdens je loopbaancoaching in Breda. Doordat je je geest, lichaam en spiritualiteit tot hun volledige potentie gaat leren ontwikkelen zullen de carrièremogelijkheden als vanzelf naar je toe komen.

spirituele heling

Inzichten na een consult

Het is nu aan jou. Zet de eerste stap naar spirituele heling. Boek een eerste consult of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Misschien weet je na het lezen van de bestaande trajecten al wat je wil doen, maar soms kan het ook helpen om eerst op consult te komen. Na een consult hebben wij begrip over de bron van jouw leefsituatie en heb jij kennis gemaakt met jouw bewuste, onbewuste en onderbewustzijn en hun rol in de spiritualiteit. Spreekt dit je aan? Twijfel dan niet langer en zet de eerste stap.

Verschillende trajecten voor diverse verlangens

Naast de focus op je carrière zijn er ook andere trajecten beschikbaar waar spirituele heling onderdeel van is. Kamp je al langer met een verslaving die je afleidt van je gewenste toekomst? Een Life Mastering Program gefocust op ‘Obsessie & Verslaving’ zal je helpen om je innerlijke kracht te ontwikkelen en weer te geloven in jezelf en je gewenste toekomst.

Spirituele begeleiding voor jou en je kind

Voel je een groeiende afstand tussen jou en jouw kind en wil je negatieve patronen in de relatie met je kind graag oplossen? Wil je ze inspireren om achter ambities en dromen aan te gaan en ze talenten laten ontwikkelen en ontdekken? Dan kan het traject ‘Coaching voor kinderen en tieners’ je helpen om dit te bereiken. Je wilt het beste voor je kind en dat is soms een zware taak. Je hoeft dit niet alleen te doen. Laat ons je begeleiden zodat jij er voor je kind kunt zijn. Nu en in de toekomst.

Stuur een bericht
Stuur een Whatsapp bericht
Hey!
Stuur mij een bericht voor meer informatie over een dienst of vraag een chatconsult aan!