Recensies

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Roline schreef op 19 januari 2024 om 20:25
Ik wil veel meer sterren geven aan Armando. Hij is gewoon next level en kan dingen echt niet weten maar benoemd ze als bevestiging en de voorspellingen die elke keer uitkomen heb ik gewoon geen woorden voor. De vele tips die ik van deze medium krijg/kreeg vallen precies op z'n plek waardoor je gewoon verbaasd ben dat hij het zo goed wist wat de uitkomst zou zijn. Nou Armando zoals ik al zei....Ik waardeer jouw readings enorm en ben steeds verbaasd over alle uitkomsten. Ik ben een gelukkig en gezegend mens dat ik met jou in contact ben gekomen en raad iedereen aan om een reading bij je te doen. Ik blijf het zeggen jij bent echt NEXT LEVEL :-). God Bless you beautiful soul!!
Sandra schreef op 12 oktober 2022 om 15:52
Armando is een top meduim. Hele lieve man en heel geduldig en vertelt alles in detail. het is altijd fijn om met Armando te spreken. Je krijgt duidelijke antwoorden. hartstikke bedankt voor u hulp weer en tot gauw
Anita schreef op 7 december 2021 om 21:30
Ik heb Armando inmiddels een paar keer gesproken en super tevreden over zijn service. Hij biedt een luisterend oor aan en geeft de goede adviezen. Een geweldige coach. Je kunt aan hem merken en voelen dat je goed zit op basis van wat hij je meegeeft. Hij helpt je op de goede weg en is altijd bereid je goed te adviseren wanneer het nodig is. Heeft daarnaast veel geduld dat hij toont. Nogmaals ontzettend dank Armando voor jouw mooie adviezen en inzichten die je me hebt gegeven. Door jou sta ik nu zeker sterk in mijn schoenen.
Jacqueline schreef op 6 december 2021 om 21:05
Ik ben heel tevreden over de coaching door Armando. Hij heeft altijd een luisterend en, voor mij heel belangrijk, weet me altijd te kalmeren. Hij is heel geduldig en ik ben echt geholpen door zijn adviezen. Het is niet altijd makkelijk, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Annemie. schreef op 19 november 2021 om 14:55
Dankjewel. Je hebt mij heel goed geholpen. Makkelijk bereikbaar en echt daar voor mij zodra ik je nodig hebt! Dank !šŸ’œ

I am message box. Click edit button to change this text.

Stuur een bericht
Stuur een Whatsapp bericht
Hey!
Stuur mij een bericht voor meer informatie over een dienst of vraag een chatconsult aan!