Je hebt je leven in eigen hand.

Waarvoor dienen de lijnen in je handpalmen?

Er zijn veel meer betekenissen in één lijn van je hand dan jij je erbij zou kunnen voorstellen. Vroeger werd gedacht dat de lijnen in handen alleen een resultaat waren van de manier waarop men zijn handen bewoog. Het zou grotendeels afhangen van het werk dat men deed. Deels is dat ook waar. Echter zijn hiervoor ook tal van spirituele verklaringen. Het is goed om eerst te kijken naar de dikkere handlijnen versus de dunnere handlijnen. Dikkere of duidelijker zichtbare lijnen (dan bedoelen we de grote lijnen zoals hoofdlijn, hartlijn en de levenslijn) betekenen vaak dat je weet waarvoor je gaat in het leven en dat je alles eraan doet om je doelen te bereiken. Mensen die veel met hun handen werken zoals een monteur, bouwvakker of schoonmaker, hebben vaker dikkere handlijnen. Maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal bewust gaan voor hun doelen en dromen in het leven. Dunnere handlijnen zouden betekenen dat je vaak aanmoediging nodig hebt om je dromen verder te bouwen. Dunnere lijnen zie je vaker voorkomen in handpalmen van mensen die minder met hun handen werken. In dit geval kijk je dan liever naar de lengte van de lijn om de mate van doelgerichtheid te berekenen.

De dikke lijnen

Het gaat vooral om de grote lijnen in je handpalmen (dan bedoelen we dus de hoofdlijn, hartlijn en de levenslijn). Zijn deze lijnen hard en duidelijk zichtbaar, dan kunnen deze staan voor kwaliteiten zoals ondernemend, zelfvertrouwen, zelfkennis, zelfbeheersing en zelfcontrole. Het is  wetenschappelijk te onderbouwen dat je mentale en fysieke neigingen ook grote invloed hebben op de lijnen in je handpalmen. Daarom is het goed om bij het handlezen ook een holistische toenadering te gebruiken. Hierdoor neem je alle andere omstandigheden van jezelf mee bij het interpreteren van de lijnen in je handen. Wanneer je veel werkt met je handen, dan is het goed om te letten op de lengte in plaats van de dikte van de lijnen. Wanneer je een denker bent, dan kan je beter kijken naar de dikte in plaats van de lengte van de lijnen.

De dunne lijnen

Het hebben van moeilijkere zichtbare lijnen in je handpalmen wil vaak zeggen dat je meer mag gaan geloven in je eigen doelen. Dit kan je doen door meer te vertrouwen in je onderbewuste en onbewuste gevoelens en gedachtegangen. In onze theorie betekent het hebben van dunnere of minder zichtbare lijnen in je handpalmen dat je met meer vertrouwen mag visualiseren en detailleren over wat jij wil bereiken. Schrijf het allemaal op of herhaal het vaak in gedachte. Je zal dan al snel merken dat de dagen iets zonniger worden en minder saai en eentonig aanvoelen. Gunstige aanwijzingen van het universum zullen voor jou duidelijker herkenbaar zijn waardoor jij je verder zal kunnen ontwikkelen op spiritueel gebied.

Simpel en Praktisch

In het holisme nemen we niet alleen de wetenschappelijke-  maar ook de spirituele onderbouwing van de lijnen in je handpalmen mee. In onze theorie zijn de lijnen in je handenpalmen het navigatiesysteem die je de weg wijst naar je doelen en je gewenste toekomst. Ze helpen je te interpreteren waarom jij voelt wat je voelt en doet wat je doet. De lijnen in je handen kunnen je helpen je weg te vinden door alle afleidingen en blokkades heen zodat je je doelen kunt bereiken.

Verandering in de lijnen

De (grote) lijnen in je handpalmen hoeven niet heel erg dikgedrukt te zijn. Maar wanneer deze lijnen duidelijk te zien zijn betekent het wel dat je bewust jouw doelen bewaakt. Het betekent ook dat jij ondanks afleidingen, blokkades of gebeurtenissen in het leven,  je kan en je durft aan te passen aan omstandigheden in het belang van jouw doelen en wensen. In tijd veranderen de lijnen en met de juiste inzet zal je ook merken dat je lijnen dikker, duidelijker of langer worden. Het is belangrijk dat je focus houdt op jouw gewenste doelen.

Schrijver: Armando Valentijn

Wil jij een handlezing ?

Boek dan een consult bij medium Armando Valentijn van Holistic View. Armando geeft online healing en coaching door gebruik van zijn unieke helderziende gave zoals handlezing , fotolezing en tarotkaarten leggen. Neem contact op met Armando voor spirituele heling per direct. Je krijg inzicht in hoe jij het best je aantrekkingskracht kan voor succes kan versterken. Een reading van 30 minuten geeft je al genoeg helderheid en  houvast in je situatie. Je komt via het whatsapp icoontje hier op de website meteen in contact met Armando. Dit is handig wanneer je snel een afspraak wilt maken en wanneer je op de zelfde dag nog een wilt maken voor een chat-reading al vanaf 30 minuten.

Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Stuur een bericht
Stuur een Whatsapp bericht
Hey!
Stuur mij een bericht voor meer informatie over een dienst of vraag een chatconsult aan!