De weg naar geluk in de liefde

De kortste weg naar geluk in de liefde is de lange weg. Het maakt niet uit hoe lang de weg is die je kiest in de liefde. Iedere lange weg veranderd in de kortste weg zodra je elkaar dagelijks onvoorwaardelijke liefde blijft geven.

De ware liefde is net als een niet uitdoofbare vlam tussen jou en iemand. Je voelt het met elkaar vanaf het begin. Soms is het moeilijk te accepteren. Wanneer het moeilijk is om te accepteren dat de vlam die je voelt de vlam van de liefde is, kan je je kans mislopen. Dit betekent gelukkig niet dat er geen andere niet uitdoofbare vlammen in de sfeer hangen. Het leven zit vol van ze. Elk van ze is uniek. Zodra je de liefde vindt met elkaar zullen jullie er alles aan doen om het te behouden. Zo weet je dat de vlam die aan is tussen jullie de ware liefde is. Maar wanneer je die vind ben je er nog niet. Het doel om het te behouden en te onderhouden moet dan nog bereikt worden. De weg naar geluk in de liefde begint dan ook pas zodra je die ware liefde daadwerkelijk gevonden hebt. Het voelt automatisch maar het gaan nog altijd manueel. Elke dag maar ook elke vorm van communicatie met elkaar is nog steeds belangrijk. 

De lange weg

Zonder iets terug te vragen ben je bereid alles te doen om elkaar gelukkig te maken. Soms moet het via de lange weg. Zoals wachten op de ene partner om er klaar voor te zijn. Of zoals afstandsliefde in afwachting op vereniging. Ook geheime liefde is een voorbeeld van de lange weg. Maar zelfs wanneer er geen barrière is om jullie uit elkaar te houden, is de weg nog lang. Je wilt bloeien en dynamische liefde voelen en opbouwen. Je wilt elkaar steeds beter leren kennen. Samen beslissingen nemen en samen groeien in het leven. Dat is ook geen korte weg. Het doel van de liefde is samen oud willen worden. Dus de weg is eigenlijk altijd eindeloos (lang dus).

De korte weg

Het maakt niet uit hoe lang de weg is die je kiest in de liefde. Iedere lange weg veranderd in de kortste weg zodra je dagelijks jouw onvoorwaardelijke liefde blijft geven. De kortste weg is wanneer je elke dag evenveel van elkaar kan houden net zoals de eerste dag toen die vlam tussen jullie begon te branden. Uiteindelijk ligt daar de sleutel naar geluk in de liefde.

De kortste weg

Reken niet af met elkaar maar los het op met je eigen inbreng en aandeel in jullie liefde. Wanneer je bang bent om die vlam kwijt te raken kan deze angst juist maken dat je die vlam daadwerkelijk kwijt raakt. Het blind vertrouwen en het geven van onvoorwaardelijke liefde is altijd riskant. Want verblind je je zelf, dan heb je weinig tot geen controle over die vlam. Dat is angstaanjagend maar in het leven komt niets zonder risico. Maar wanneer je blind kan vertrouwen toon je vertrouwen in het bereiken van jouw eigen geluk. Je toont geen angst om je vlam te verliezen maar tegelijkertijd doe je er alles voor om het te behouden. Dat risico was er ook in het begin. Alleen werd je toen verdoofd tegen angst vanwege de energie van verliefd worden. Dus verdoof je zelf maar constant tegen je eigen angsten door in de sfeer te blijven van het begin van jullie liefde. Zo kies je de kortste weg. Zo bouw je samen, stap voor stap, aan duurzame liefde.

Schrijver: Armando Valentijn

Wil jij meer weten over het vinden van geluk in de liefde ?

Boek dan een consult bij medium Armando Valentijn van Holistic View. Armando geeft online healing en coaching door gebruik van zijn unieke helderziende gave zoals handlezing , fotolezing en tarotkaarten leggen. Neem contact op met Armando voor spirituele heling per direct. Je krijg inzicht in hoe jij het best je aantrekkingskracht kan voor succes kan versterken. Een reading van 30 minuten geeft je al genoeg helderheid en  houvast in je situatie. Je komt via het whatsapp icoontje hier op de website meteen in contact met Armando. Dit is handig wanneer je snel een afspraak wilt maken en wanneer je op de zelfde dag nog een wilt maken voor een chat-reading al vanaf 30 minuten.

Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Stuur een bericht
Stuur een Whatsapp bericht
Hey!
Stuur mij een bericht voor meer informatie over een dienst of vraag een chatconsult aan!