Voornemens voor het nieuwe jaar.

Hoe zal jouw 2024 eruit zien?

Breng jouw wensen en doelen in kaart en maak een balans op van wat wel is gelukt en van wat niet is gelukt dit jaar. Hoe komt het dat een deel van je voornemens van vorig jaar niet gehaald zijn? En wat heeft ernaar toe geleid dat het ander deel wel is gelukt? Je steekt er veel positieve energie in om je aantrekkingskracht voor succes te versterken. Maar toch schijnt dat niet genoeg te zijn om een heel jaar lang alleen maar successen te kennen. Je had tenminste succes verwacht wanneer het aankomt op de belangrijkste gebieden. Vooral in zo’n tijd van het jaar ben je je meer dan ooit bewust van wat beter kon.

Je hebt het al eerder gehoord dat alles energie is. Zo is elke staat van je aantrekkingskracht ook energie. Is je aantrekkingskracht een keer heel sterk en in specifiek geprogrammeerd op het bereiken van je levensdoelen dan is dat dus ook uit energie opgebouwd. Op den duur wordt energie verbruikt en het zal uiteindelijk opraken wanneer jij je niet op tijd energetisch kan opladen.

Tips: Een belangrijke voornemen voor het nieuwe jaar is om niet op te geven. Blijf strijden voor je dromen en doelen. Niet opgeven vooral in de zin van dat je de fouten erkent die je zelf hebt gemaakt, maar ook de fouten ziet die zijn aangericht door anderen. Activeer het tempo en jouw inspiratie. Blijf geconcentreerd op het bereiken van jouw doelen en vertrouw er op dat het niet lang meer zal duren.

Geen haast

Ga het nieuwe jaar niet te gehaast in en zorg ervoor dat je energie van aantrekkingskracht optimaal opgeladen blijft. Het zal je lukken wanneer je bijvoorbeeld vaker mediteert. Maar natuurlijk ook wanneer je beter en meer voor je zelf gaat zorgen. Zorg voor je zelf op fysiek, mentaal en spiritueel niveau zodat je krachtig genoeg blijft om te herkennen wat voor jou is bestemd in het leven. Maak meer tijd voor jezelf. Met meer tijd voor jezelf kan je negatieve energie herstellen tot positieve energie. Sta vooral open voor meer spirituele ontwikkeling zodat jouw geloof sterk blijft.

-Schrijver: Armando Valentijn-

Ben jij toe aan meer spirituele ontwikkeling ?

Boek dan een consult bij medium Armando Valentijn van Holistic View. Armando geeft online healing en coaching door gebruik van zijn unieke helderziende gave zoals handlezing , fotolezing en tarotkaarten leggen. Neem contact op met Armando voor spirituele heling per direct. Je krijg inzicht in hoe jij het best je aantrekkingskracht kan voor succes kan versterken. Een reading van 30 minuten geeft je al genoeg helderheid en  houvast in je situatie. Je komt via het whatsapp icoontje hier op de website meteen in contact met Armando. Dit is handig wanneer je snel een afspraak wilt maken en wanneer je op de zelfde dag nog een wilt maken voor een chat-reading al vanaf 30 minuten.

Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Stuur een bericht
Stuur een Whatsapp bericht
Hey!
Stuur mij een bericht voor meer informatie over een dienst of vraag een chatconsult aan!