Holisme op werk

De meeste organisaties streven naar een loyaal en betrouwbaar team om de doelen en continuïteit van de onderneming te verzekeren. Motivatie en prestaties van de werknemers zijn essentiële hulpmiddelen Hiervoor. Een positieve relatie tussen werknemersmotivatie en organisatorische effectiviteit, Mag dus vaker aandacht genieten.

Holisme op werk

De meeste organisaties streven naar een loyaal en betrouwbaar team om de doelen en continuïteit van de onderneming te verzekeren. Motivatie en prestaties van de werknemers zijn essentiële hulpmiddelen Hiervoor.

COACHING OP MAAT

Merk je dat jij of jouw medewerkers niet gemotiveerd zijn en zelfs burn-out verschijnselen vertonen?
Niet alle individuen zijn hetzelfde. Iedere professional kan worden gemotiveerd met behulp van een strategie die rekening houdt met de uniciteit van zo een werknemer. En die strategie is via holistische analyse te achterhalen en toe te passen. Een dynamische balans tussen het privé en zakelijk leven van jou en of jouw werknemers is van essentieel belang voor de dynamische groei en continuïteit van de organisatie.

Hieronder staan enkele coaching trajecten voor werknemers en organisaties.

  • Persoonlijke motivatie sessie van 90 minuten per consult.
  • Groep motivatie sessie per afdeling ( op maat).
  • Burn-Out Therapie.

GRATIS INTAKE

Vul het contact formulier hiernaast in en ik neem binnen 24 uur contact op met u voor het inplannen van een vrijblijvend intake gesprek.

    Menu