Trajecten op maat met je uniciteit en jouw doelen in het leven

Kies hieronder een traject op maat met je uniciteit en je situatie. Een traject houd in dat je minimaal twee keer per maand een uitgebreide consult en reading krijgt ten opzichte van je doelen. Je wordt persoonlijk begeleid door coach Valentijn en je krijgt de mogelijkheid om dagelijks vragen te stellen over de sessies, en evt. huiswerk opdrachten. Na een traject van minimaal 6 maanden voel je je gegrond met je holisme. Je snapt de bron van de problemen in je leven en kan daarbij je aantrekkingskracht om zulke problemen in de toekomst te ontwijken. Hiernaast leer je over verschillende spirituele instrumenten waarmee je antwoord kan krijgen op je levens vragen. Tijdens je traject ervaar je ook energetische projecties en therapie die simpel en praktisch te beoefenen zijn en je helpen je aantrekkingskracht te zuiveren. Na je traject weet je precies hoe je de persoon moet worden die je al altijd al had willen zijn en hoe je je gewenste toekomst binnen de kortste tijd kan bereiken.

Trajecten op maat met je uniciteit en jouw doelen in het leven

Kies hieronder een traject op maat met je uniciteit en je situatie. Een traject houd in dat je minimaal twee keer per maand een uitgebreide consult en reading krijgt ten opzichte van je doelen. Je wordt persoonlijk begeleid door coach Valentijn en je krijgt de mogelijkheid om dagelijks vragen te stellen over de sessies, en evt. huiswerk opdrachten. Na een traject van minimaal 6 maanden voel je je gegrond met je holisme. Je snapt de bron van de problemen in je leven en kan daarbij je aantrekkingskracht om zulke problemen in de toekomst te ontwijken. Hiernaast leer je over verschillende spirituele instrumenten waarmee je antwoord kan krijgen op je levens vragen. Tijdens je traject ervaar je ook energetische projecties en therapie die simpel en praktisch te beoefenen zijn en je helpen je aantrekkingskracht te zuiveren. Na je traject weet je precies hoe je de persoon moet worden die je altijd al had willen zijn en hoe je je gewenste toekomst binnen de kortste tijd kan bereiken.

Waarom kiezen voor een traject voor levensbeheersing?

Door te kiezen voor één van deze  trajecten voor levensbeheersing, kies je voor een methode die zich aanpast op jou. Er wordt namelijk niet gekeken naar wat de statistieken zeggen, of wat er voorgeschreven wordt door de standaard. We kijken naar jou persoonlijk, want iedereen is anders. In elk geval is een andere behandeling of benadering nodig en die kunnen wij met de levensbeheersingsprogramma’s (trajecten) bieden. Hierdoor bieden we je de kans om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van de problemen die je tegenkomt in je dagelijkse leven. In sommige gevallen zijn dit kleine problemen en in andere gevallen hebben ze een grote impact op iemands leven. Door onze persoonlijke benadering, vinden we altijd een passende therapie en een passend traject dat gemakkelijk kan worden aangepast op jouw vraag.

De trajecten

Vraag een op maat geschreven traject aan via een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Of kies hieronder een traject dat past bij jouw situatie.

Een programma duurt minstens 6 maanden via live videogesprekken online en of persoonlijk in de praktijk. Alle programma’s worden gepersonaliseerd aan uw recente situatie en zijn flexibel gepland zodat u gemakkelijk en met de juiste hoeveelheid motivatie kunt volgen.

Kies een programma of bel 0909-0606 En begin meteen met een traject of één op maat (1 euro per minuut)

Sociaal Leven en Contacten

Het leven lijkt zinloos als je niemand hebt om het mee te delen. Iedereen moet een gevoel van verbondenheid en steun voelen. Zonder een sociaal ondersteuningssysteem ben je kwetsbaarder voor een slechte gezondheid en eenzaamheid. Daarom zijn familie, vrienden en andere sociale contacten erg belangrijk in je leven.

Gebrek aan een sociale ondersteuningssysteem in je leven leidt tot:

 • gebrek aan het gevoel van verbondenheid en veiligheid
 • eenzaamheid
 • verlies van je eigenwaarde
 • geen sociale vangnet
 • verloren eigen identiteit en het gevoel van betekenis Problemen met of gebrek aan een sociaal leven kan verwoestende gevolgen hebben.

Gelukkig heeft coach Valentijn de oplossing. Coach Valentijn geeft antwoorden waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.

Je zult ontdekken hoe je deze inzichten kunt gebruiken om je gewenste toekomst te behouden en te onderhouden en:

 • een leven ontwikkelen omringd door de mensen van wie je houdt en vertrouwt
 • in harmonie leven met je familie,vrienden en je sociale relatie
 • conflicten oplossen voordat ze zich voordoen
 • geef en krijg de liefde en aandacht die je verdiend
 • vertrouw vol zekerheid op je eigen identiteit
 • reken altijd op de steun van degenen die van je houden

Wat is nu de volgende stap? Het is aan jou. Negeer dit stukje informatie en het verhaal eindigt. Je hebt het echter tot nu toe gelezen. Dat kan één ding betekenen: je wilt veranderen. Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om het sociaal leven te krijgen dat je altijd wilde.

Vul het contact formulier in en wij bellen u binnen 24 uur voor het inplannen van een vrijblijvende informatie gesprek of een gratis intake gesprek met Coach Armando Valentijn.

  * verplichte velden

  Levensvragen en Lessen

  Levensvragen. Het universum. Leven. Jij. Het gebeurt allemaal. De vraag is: waarom?
  Is je leven slechts een reeks willekeurige gebeurtenissen? Wat is de betekenis? Wat is jouw levensdoel? En misschien wel het belangrijkste: hoe gaat jij dat doel bereiken?

  Vraag je je af:

  • Waarom gebeuren de dingen met jou zoals ze gebeuren?
  • Of je de juiste keuzes hebt gemaakt?
  • Hoe je weet wat de juiste keuzes zijn?
  • Hoe jouw leven eruit zou kunnen zien als je je volledige potentie onder de knie krijgt?
  • Wat het universum je probeert te vertellen?

  De leer van Coach Valentijn heeft al je ontbrekende schakels. Hij maakt spiritualiteit pragmatisch, terwijl hij je helpt je spirituele antwoorden in je dagelijkse leven te ontdekken.

  Het dagelijks leven wordt een spirituele ervaring:

  • Je zult de antwoorden op je levensvragen vinden.
  • Je zult ontdekken hoe je deze inzichten kunt gebruiken om je leven vorm te geven, in plaats van dat het je vorm geeft. – Je zult ontdekken wat je doel is.
  • Je zult weten hoe het universum met je communiceert.
  • Je zult ontdekken welke keuzes juist zijn, nu en in de toekomst.

  Wat is nu de volgende stap? Het is aan jou. Negeer dit stukje informatie en het verhaal eindigt. Je hebt het echter tot nu toe gelezen. Dat kan één ding betekenen: je wilt veranderen. Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om het leven te krijgen dat je altijd al wilde hebben.

  Vul het contact formulier in en wij bellen u binnen 24 uur voor het inplannen van een vrijblijvende informatie gesprek of een gratis intake gesprek met Coach Armando Valentijn.

   * verplichte velden

   Obsessie & Verslaving

   Er zijn tal van verslavingen zoals Alcohol, drugs, eten, gokken, winkelen, seks, werken, plezieren. Allemaal verslavingen die ons ontsporen en afleiden van onze gewenste toekomst.
   Sommige mensen weten dat ze hulp nodig hebben. Anderen vinden het moeilijk te begrijpen of toe te geven.

   Hoe zit het met jou?

   • Schaam je je voor hetgeen waar je dagelijks naar verlangt of het grootste deel van je dag aan denkt?
   • Leef jij alleen in afwachting op je volgende bevrediging van je verslavende behoefte?
   • Blijf je afgestemd om dat ene beste moment van voldoening te hervinden?
   • Ben je bang voor leegte wanneer je verslaving loslaat?

   Als dit bekend klinkt, is een traject met Coach Valentijn de oplossing.

   Je bent klaar voor een Coach Valentijn Life Mastering Program™ wanneer je kiest:

   • Voor een leven dat draait om dingen waar je van houdt in plaats van dingen waar je naar hunkert
   • Om in jezelf en je gewenste toekomst te geloven
   • Voor het ontwikkelen van je innerlijke kracht
   • Om de grootsheid te ervaren die het leven zonder verslaving te bieden heeft.

   Dus wat is de volgende stap?
   Het ligt allemaal aan jou. Negeer deze tekst en het verhaal eindigt. Je hebt echter tot nu toe gelezen. Dat betekent één ding. Je wilt verandering. Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om het leven te krijgen waar je altijd al naar hebt verlangd.

   Vul het contact formulier in en wij bellen u binnen 24 uur voor het inplannen van een vrijblijvende informatie gesprek of een gratis intake gesprek met Coach Armando Valentijn.

    * verplichte velden

    Liefde & Relatie

    Is er iets krachtiger in de wereld dan liefde? Een vervullend liefdesleven is een wens van iedereen. Helaas missen veel mensen deze gewenste liefdesleven.
    Herken je één van de volgende uitspraken?

    • Ik voel me ontevreden over mijn liefdesleven, maar weet niet hoe ik hiermee moet omgaan of dit moet oplossen.
    • Mijn gevoelens blijven wisselen tussen hoop en wanhoop als het gaat om het ervaren van ware liefde.
    • Ik voel me gefrustreerd, onzeker of eenzaam als ik gelukkige stellen ziet en denk: waarom kan ik dat niet hebben?
    • Ik voel me rusteloos als het gaat om het vinden van een partner of ik geef het op.
    • Ik weet niet welke richting in het leven voor mij de juiste is om ware liefde te vinden.

    Als dit bekend klinkt, is een traject met Coach Valentijn de oplossing.

    Je bent klaar voor begeleiding van Coach Valentijn als je:

    • Je jouw zielsverwant zoekt die vooral van jou houdt voor de echte jij
    • Dynamische romantische realiteit in je liefdesleven zoekt.
    • Begrip en vertrouwen in je relatie terug brengen.
    • Precies wilt weten om te gaan met elke stemming van je partner en altijd afgestemd op elkaar wilt zijn.

    Wat is nu de volgende stap? Het is aan jou. Negeer dit stukje informatie en het verhaal eindigt. Je hebt het echter tot nu toe gelezen. Dat betekent één ding: je wilt veranderen. Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om het leven te krijgen dat je altijd al wilde.

    Vul het contact formulier in en wij bellen u binnen 24 uur voor het inplannen van een vrijblijvende informatie gesprek of een gratis intake gesprek met Coach Armando Valentijn.

     * verplichte velden

     Succes, carrière en Vrijheid

     Succes betekent vrijheid. De vrijheid om te ontdekken, te genieten en te delen. Maar zoals u weet, is succes en vrijheid niet zo makkelijk te bereiken en vooral niet in deze tijd van het leven.

     Maar toch kan je in het leven:

     • vastzitten in een doodlopende baan die uw potentie onderwaardeert
     • je voortdurend bezorgd maken over rekeningen, huur of hypotheek
     • je terughouden om het leven te leiden dat je wilt
     • gefrustreerd raken om andere mensen met veel rijkdom te zien terwijl je worstelt met de jouwe
     • bezorgd zijn dat je nooit zoveel zult verdienen als je weet dat je het waard bent.

     Coach Valentijn biedt dit traject aan dat op één ding is gericht. Om succes, vrijheid en je gewenste carrière op je pad te krijgen.

     Via dit traject (Life Mastering Program) zul je:

     • er achter komen waarom rijkdom tot nu toe in je leven ontbrak
     • ervaren hoeveel je unieke talenten echt waard zijn
     • ontdekken hoe jij je gedachten kan omzetten in daden
     • leren genieten van de fijnere dingen in het leven en in staat zijn om uw vrijheid te delen met dierbaren
     • Pas holistische strategieën toepassen om vrijheid en carrièremogelijkheden aan te trekken in je leven.

     Wat is nu de volgende stap? Het is aan jou. Negeer dit stukje informatie en het verhaal eindigt. Je hebt het echter tot nu toe gelezen. Dat betekent één ding: je wilt veranderen. Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om het leven te krijgen dat je altijd al wilde.

     Vul het contact formulier in en wij bellen u binnen 24 uur voor het inplannen van een vrijblijvende informatie gesprek of een gratis intake gesprek met Coach Armando Valentijn.

      * verplichte velden

      Coaching voor kinderen en tieners

      Wij houden zielsveel van onze kinderen. Tegenwoordig krijgen kinderen een overvloed aan externe input. Ze proberen passief meer informatie op te nemen dan ze ooit zouden kunnen consumeren of verwerken. Tv, internet, sociale media. . . het is overal. Altijd. Hierdoor kunnen onze kinderen hun hersenen heel anders gaan gebruiken dan waarvoor ze bedoeld waren: leven in een echte wereld.

      Merk je dat:

      • Jouw kind zijn/haar begaafdheid ontwikkelt moet worden?
      • Je kind geen controle heeft over zijn of haar doen en denken?
      • Jouw kind zijn/haar kind talenten verwaarloosd? – Jouw kind vaak disfunctionele relaties heeft met anderen?
      • Jouw kind onvoldoende focust en presteert (vooral op school)?
      • Jouw kind destructieve karakters en mensen aantrekt in zijn/haar leven?

      In een complexe wereld biedt coach Valentijn een simpele oplossing met blijvende resultaten. Zoals een coaching traject om uw kind onder de knie te krijgen en bewust te leren leven en geloven in een ideale toekomst. Overwin de groeiende afstand tussen u en uw kind. Jouw kind zal je ooit een dag dankbaar zijn.

      Dit traject zal je helpen om:

      • Je kind veel beter te begrijpen en hem/haar voor altijd te kunnen adviseren en begeleiden.
      • Negatieve patronen op te lossen in de relatie met je kind
      • De talenten van je kind aan te wakkeren en hem / haar te inspireren om zijn / haar ambities te volgen

      Wat is nu de volgende stap?
      Het is aan jou. Negeer dit stukje informatie en het verhaal eindigt. Je hebt het echter tot nu toe gelezen. Dat kan één ding betekenen: Je wilt het beste voor je kind(eren). Je bent nog nooit zo dichtbij geweest om jouw kind het leven te bieden vol keuze en geluk.

      Vul het contact formulier in en wij bellen u binnen 24 uur voor het inplannen van een vrijblijvende informatie gesprek of een gratis intake gesprek met Coach Armando Valentijn.

       * verplichte velden

       Menu